Project Beaux Arts

Gent

Waar mensen gelukkig zijn, een leven lang

Welkom

Residentie Beaux-Arts is een state-of-the-art-zorginfrastructuur die luxe en de laatste technieken combineert met een warme en familiale sfeer. Het is vooral de gezellige inrichting en decoratie die onze bewoners dat ultieme thuisgevoel bezorgt.

Residentie Beaux-Arts bestaat uit een Zorghotel met 27 éénpersoonskamers en 1 tweepersoonkamer en 18 Zorgflats met hotelservice. Beiden beschikken over ruime gemeenschappelijke ruimten. Het publiek restaurant ‘Ce’s Arts’, een kapperszaak en nagelstudio maken ook deel uit van het gebouw. De twee ondergrondse verdiepingen tellen 42 autostaanplaatsen en bergingen, een fitness en een spa.

Meer info Download de brochure
Beaux-Arts Brazilian-INT03def-2.jpg

Kamers

De 18 Zorgflats hebben een oppervlakte van 70 tot 117 m2. Ze liggen gespreid over 5 verdiepingen en zijn zowel via de Kortrijksesteenweg als de Filips Van Marnixstraat toegankelijk. 

Alle flats hebben een mooie leefruimte, een hoogwaardig en smaakvol afgewerkte open keuken, 1 of 2 terrassen en 1 tot 2 slaapkamers. De appartementen zijn volledig geschilderd, lichtrijk en optimaal ingericht om uw mobiliteit te verzekeren. Brede deuren, drempelluwe overgangen (naar bijvoorbeeld de terrassen), een inloopdouche en een noodoproepsysteem in de leefruimte, badkamer en slaapkamer(s).

In het Zorghotel woont u in een kamer of suite. Ook hier werd gezorgd voor een hoogwaardige afwerking die warmte en gezelligheid uitstraalt en woont u in alle veiligheid in een huiselijke sfeer. Deze kamers of suites zijn enkel te huur aan een dagprijs. U kan de keuze maken uit 27 éénpersoonskamers tussen de 25 en 43m² (excl. terras) en 1 tweepersoonskamer. Deze kamers zijn ruim en lichtrijk, hebben een mooi ingerichte badkamer, inmaakkasten en verzorgd meubilair

Lees hier meer

9