societe-2

Wie zijn wij?

Curavi werd eind 2019 opgericht en staat in voor de uitbating van deze residenties. Curavi is een 100% dochtervennootschap van Aldea Group, die op zijn beurt gespecialiseerd is in het bouwen van zorgvastgoed in Vlaanderen en Wallonië. Het vetrekpunt bij Curavi is het respect voor de bewoner als persoon: in zijn zelfstandigheid en in zijn manier van denken. We passen voor betutteling. Iedereen wil oud worden, maar niemand wil het zijn… Curavi wil de senioren van vandaag laten genieten van de geneugten van het leven en wil haar bewoners een zinvolle, plezierige en actieve toekomst geven.

 

Curavi staat onder leiding van de COO van Aldea Group, Bart Coigniez. Met zijn jarenlange ervaring in de zorgsector is hij het directe aanspreekpunt voor de 250 collega's en directeurs van elke residentie. Curavi is gespecialiseerd in kwalitatief, levensloopbestendig wonen in omkadering. Wij zorgen voor het juiste evenwicht tussen wonen en zorg. Zorg op maat, lekker eten, ontspanning en plezier,... Bij Curavi moet niets, maar kan alles.

 

Ook als werkgever wil Curavi zorgen voor het welzijn van haar werknemers. Het individu komt altijd op de eerste plaats. Curavi wil dé referentie zijn als zorgverlener. Zowel voor de ouderen, de kinderen als de kleinkinderen wil Curavi de plek zijn waar mensen oud willen worden of waar hun dierbaren kwaliteit aan hun leven kunnen toevoegen.