Meer info

Welkom              P2644 Restaurant 220901

L’Heureux Séjour, gelegen in Sprimont, biedt u een warme thuis in een helende, groene omgeving met zorg op maat. Bij ons kan u terecht voor een permanent verblijf, een kortverblijf of in een onze assistentiewoningen. Onze woonzorgkamers en zorgflats bieden u alle comfort en veiligheid in een moderne en hedendaagse omgeving.

L’Heureux Séjour beschikt als woonzorgcentrum over 89 RVT-bedden, 105 ROB- bedden, 5 kamers voor kortverblijf en 5 assistentiewoningen. Onze bewoners met dementie wonen in 2 leefgroepen van elk 15 bewoners volgens de “Cantou”- methode.

In april 2023 wordt de nieuwbouw op de site in gebruik genomen.

Contacteer ons voor een rondleiding of een bezoek aan onze modelkamer.

Wij dragen privacy hoog in het vaandel en zorgen voor een aangename woonomgeving met een breed pakket aan diensten die uw leven verrijken. Ons professioneel team is 24 uur op 24 beschikbaar om uw oproepen te beantwoorden.  Binnen de residentie vindt u een uitgebreide gemeenschappelijke infrastructuur met restaurant, bar, terras, fitnessruimte, bibliotheek, shop,… .

Onze professionele kok bereidt elke dag van de week lekkere en gevarieerde maaltijden, met respect voor ieders dieet (allergieën, diabetici, ...).

Lunch en diner worden geserveerd in ons gezellig restaurant, terwijl het ontbijt op uw kamer wordt geserveerd. Als uw gezondheidstoestand het vereist, kunnen de verschillende maaltijden op uw kamer worden genuttigd.

 

 

 

P2644 PolyvalenteRuimte 220906_LRDe activiteiten worden georganiseerd door onze psychologe samen met ons team animatie, die twee  of drie keer per week verschillende activiteiten aanbieden (manuele en creatieve activiteiten,  gezelschapsspelen, koken, bioscoop, enz.) Naast deze activiteiten kunnen de bewoners deelnemen aan een rustige gymnastiekles, georganiseerd door onze animatrice. We organiseren elk kwartaal een bewonersraad om onze diensten aan te passen aan de wensen en opmerkingen. Maandelijks vieren we de verjaardagen van onze jarige bewoners en we vieren ook alle jaarlijkse feestdagen zoals: Sinterklaas, Kerstmis, Nieuwjaar, Valentijnsdag, Pasen, zomerfeest, kermis, Halloween...

 

 

 

 

Onze diensten

In de dagprijs is niet enkel de terbeschikkingstelling van je kamer of suite vervat maar ook een hele waaier aan dienstenverlening is inbegrepen. Zo zit onder meer het volgende in de dagprijs vervat:

 

- Alle zorg (verpleegkundigen, zorgassistenten, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, psychologen, palliatieve zorg)
- Maaltijden
- 24 op 7 aanwezige zorgpermanentie

- Gebruik van het individueel oproepsysteem met spraak - terugspraak
- Gezellige ontvangst
- Schoonmaken van de kamer
- Administratieve ondersteuning
- Comfortabele lounge
- Mooie tuin
- Gevarieerde activiteiten
- Elektriciteit, verwarming en water
- TV, telefoon en WiFi
- Mini bar
- Sanitaire hulpmiddelen
- Afvalverwijdering
- Brandbeveiliging en -verzekering


 

 

Het is ook mogelijk om à la carte diensten af te nemen:

- De kosten van de behandelend arts

- Medicijnen

- Kappersdiensten

- Manicure en pedicure diensten

- Was- en strijkservice

- Dranken buiten de maaltijden

- Aangepast vervoer

- Kruideniersdienst