Kamers

Beaux-Arts Brazilian-INT03def-2De 18 Zorgflats hebben een oppervlakte van 70 tot 117 m2. Ze liggen gespreid over 5  verdiepingen en zijn zowel via de Kortrijksesteenweg als de Filips Van  Marnixstraat toegankelijk. 

Alle flats hebben een mooie leefruimte, een hoogwaardig en smaakvol afgewerkte open  keuken, 1 of 2 terrassen en 1 tot 2 slaapkamers. De appartementen zijn volledig  geschilderd, lichtrijk en optimaal ingericht om uw mobiliteit te verzekeren. Brede deuren,  drempelluwe overgangen (naar bijvoorbeeld de terrassen), een inloopdouche en een  noodoproepsysteem in de leefruimte, badkamer en slaapkamer(s).

 

In het Zorghotel woont u in een kamer of suite. Ook hier werd gezorgd voor een  hoogwaardige afwerking die warmte en gezelligheid uitstraalt en woont u in alle veiligheid in een huiselijke sfeer. Deze kamers of suites zijn enkel te huur aan een dagprijs. U kan de  keuze maken uit 27 éénpersoonskamers tussen de 25 en 43m² (excl. terras) en 1  tweepersoonskamer. Deze kamers zijn ruim en lichtrijk, hebben een mooi ingerichte  badkamer, inmaakkasten en verzorgd meubilair