Over-ons

Het zorghotel en de zorgflats van Residentie Beaux-Arts bieden u een veilige woonomgeving waar u geniet van de beste zorgen. Onze medewerkers krijgen tijdens hun opleiding een aantal basiswaarden mee: respect voor de eigenheid van elke bewoner, hospitality, discretie in de omgang en professionaliteit in de uitvoering van hun taken. 

 

ZORGHOTEL

 

In het Zorghotel woont u in een kamer of suite. Ook hier werd gezorgd voor een hoogwaardige afwerking die warmte en gezelligheid uitstraalt en woont u in alle veiligheid in een huiselijke sfeer. Deze kamers of suites zijn enkel te huur aan een dagprijs. U kan de keuze maken uit 27 éénpersoonskamers tussen de 25 en 43m² (excl. terras) en 1 tweepersoonskamer. Deze kamers zijn ruim en lichtrijk, hebben een mooi ingerichte badkamer, inmaakkasten en verzorgd meubilair.

Geniet als bewoner ook volop van de gemeenschappelijke delen: gezellig salon, restaurant, therapeutische badkamer, kineruimte, relaxatieruimte en fumoir. Een dakterras biedt de mooiste zichten op de stad Gent. In onze binnentuin geniet u in elk seizoen van het jaar volop van een groene omgeving.

De kamers zijn te huur en hiervoor betaalt u een dagprijs, startend vanaf 85 euroFotoMamaRose

 

 ZORGFLATS

 

De 18 Zorgflats hebben een oppervlakte van 70 tot 117 m2. Ze liggen gespreid over 5 verdiepingen en zijn zowel via de Kortrijksesteenweg als de Filips Van Marnixstraat toegankelijk. 

Alle flats hebben een mooie leefruimte, een hoogwaardig en smaakvol afgewerkte open keuken, 1 of 2 terrassen en 1 tot 2 slaapkamers. De appartementen zijn volledig geschilderd, lichtrijk en optimaal ingericht om uw mobiliteit te verzekeren. Brede deuren, drempelluwe overgangen (naar bijvoorbeeld de terrassen), een inloopdouche en een noodoproepsysteem in de leefruimte, badkamer en slaapkamer(s).

De zorgflats zijn te koop en te huur. 

 

beauxarts-973Eigen kok 

Vanuit de eigen professioneel uitgeruste keuken zal onze chefkok (Cederic De Mey) dagelijks zorgen voor verse, gezonde en kwaliteitsvolle maaltijden.

Cederic wil hierbij werken volgens de seizoenen en zal steeds op zoek gaan naar de beste terroir producten. Uiteraard houdt hij rekening met o.a. eventuele diëten en allergieën.

Klassieke gerechten met een twist. Cederic, Ce's Arts’s chef, volgt enkele trends op maar blijft geloven in een sterke basis.

 

 

 

Activiteiten en servicesshutterstock_692485291

Wonen in Beaux-Arts staat gelijk met beleving!

Op maat en vraag van onze bewoners organiseren we vrijblijvende activiteiten waar er voor ieder wat wils zal zijn. Van bridgenamiddagen en apero-momenten tot museumbezoeken en andere uitstappen.

Daarnaast bieden we u een uitgebreid aanbod aan extra diensten zoals boodschappendienst, huishoudelijke hulp, welness- en massagemogelijkheden, was- en strijkdienst, kapper, pedicure en manicure, enz …